Представяне на иновации на регионален форум

През периода 27-29.03.2024 г. в гр. Разград, във връзка с НП „Иновации в действие“, бе проведен регионален форум на тема: „Аз, ти и другите и непознатото в познатото – иновациите за позитивната промяна в образованието“ с домакин ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ – гр .Разград.
На 28.03.2024 г., вторият ден от събитието, директорът на училището г-жа А. Атанасова, заедно с г-жа Н. Куманова, ст. учител по математика и г-жа М. Стойкова, ст. учител в начален етап, също се включиха в събитието. На вниманието на аудиторията бяха представени презентации на тема „Проект „Успехът ни обич@“- нови учебни предмети с programiram.com“, „Математика и български език“ и „Знаем защо сме тук“.
Госпожа Анка Атанасова запозна участниците във форума с иновативния проект на СУ “Йордан Йовков“, който се изпълнява за четвърта година и включва въвеждане на нови учебни предмети в областта на информационните технологии. Госпожа Н. Куманова и госпожа М. Стойкова споделиха свои иновации, които са прилагали в образователния процес.
На форума присъстваха гости от МОН, началници на РУО, представители на училища от цялата страна.
Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.