Ученически съвет

24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост! ????????
Днес, благодарим на всички дейци, които се трудят за съхраняването и предаването на българската писменост и култура! ????????️????
Скъпи зрелостници от Випуск 2020, пожелаваме ви пътят, по който поемете да бъде светъл и лек! ????????????‍????????‍????
Благодарим на всички, които се включиха в празничното ни видео! ????????????

Ученическият съвет при СУ „Йордан Йовков“ отбеляза Деня на розовата фланелка. В последната сряда на месец февруари 2020 г. членовете на съвета раздадоха на ученици и учители стикери с надпис „Не на тормоза в училище“. Споделиха се мнения как да се предотврати тормоза в училище и в семейната среда.

 

 

По повод Международния ден на толерантността Ученическият съвет организира ревю на етносите. Бяха представени добруджанска и северняшка носия, турско сватбено облекло, носия от Азербайджан и Русия, тракийска и староселска носия. Пъстрите модели вижте тук.


На 30.10.2019 г. ще се проведе училищно състезание „Поклон, будители народни!“, по повод 1 Ноември – Ден на народните будители. Прочети повече…

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.