учебна база

Училището разполага с удобна и практична материална база. Добре подредени 24 класни стаи, оборудвани специализирани кабинети по български език и литература, чужди езици, математика, история и цивилизация, химия и опазване на околната среда, биология и здравно образование, физика и астрономия,  четири компютърни кабинета с постоянен достъп до Интернет.

Училищната библиотека разполага с 8 300 тома полезна литература и една компютърна система.

Учениците тренират и се забавляват в двата физкултурни салона и спортните площадки за футбол, баскетбол, волейбол. На разположение на учениците са тенис маси.

В училищния стол всеки делничен ден можеш да получиш добре приготвен, вкусен обяд. С топли закуски и напитки разполага училищната сладкарница.

Учебните стаи, коридорите, сладкарницата и училищния стол са обновени с любезното съдействие на Албена Спърлинг и Артър Спърлинг, основател на  Light Source Charity и съвместния проект „Обичам моето училище“. https://lightsourcecharity.org/bg/project/yordan-yovkov-tutrakan/

 

Вашият коментар

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.