Награждаване 2023

На първата церемония по награждаване на изявени възпитаници и учители за учебната 2022/2023 година, която се проведе на 29.06.2023 год., бяха приветствани и удостоени с поздравителни адреси и почетни грамоти най-талантливите, най-успешните, най-добрите.

Iа клас

Велизар Николов, Мартин Филков, Радина Йорданова, Антони Гайдарджиев, Бирай Поси, Валерий Коренков, Сияна Димитрова, Стефани Пенева, Симеон Стефанов, Деяна Николова, Владислав Маринов, Елеонора Здравкова

Iб клас

Дениз Расим, Сеймен Адамов

IIа клас

Корай Лятиф, Мерич Наджи

IIб клас

Андрея Радева, Борис Милков, Валентин Иванов, Гювен Поси, Мартин Маринов, Мирай Юмер, Сияна Манолова

IIIа клас

Радимир Ранчев, Глория Димитрова, Християн Христов, Ивайло Йорданов, Мария-Магдалена Начева

IIIб клас

Богомил Мирчев, Кристиян Николов, Йоана Богданова, Мила Стойчева, Стефани Колева, Валентина Гичева

IVа клас

Дефне Аяз, Полина Порожанова, Михаела Георгиева, Александър Йорданов, Георги Русев, Кристина Пенева

IVб клас

Юлияна Димова, Петя Станева, Сафи Сафи, Мелих Мурад

Vа клас

Християна Тодорова, Леа Караджова, Пламен Тодоров

Vб клас

Дария Георгиева

VIа клас

Полина Кадикянова, Дженел Поси

VIб клас

Айлин Халиибрямова, Никол Атанасова

VIIа клас

Самуил Панчев

VIIIб клас

Мартин Караджов, Ана-Мария Атанасова, Надя Лазарова, Краси Желязкова

Xб клас

Селма Молла, Дилара Мехмед

XIб клас

Пламена Вескова, Гергана Бончева

 

Учителите, към които в този ден благодарност и признателност получиха за обучението, вдъхновението, отдадеността и търпението са г-жа Николинка Славейкова, г-жа Маргарита Иванова, г-жа Жоржета Йорданова, г-жа Мариета Спирова, г-жа Гинка Георгиева, учителите от методично обединение „Природни науки“- г-жа Бисерка Симеонова, г-жа Веселина Генова, г-жа Тиджен Мехмед.

Събитието бе празнично и вълнуващо с изпълненията на песни и танци на учениците.

албум 1…

албум 2…

албум 3…

ПОКАНА

Каним Ви

да присъствате

на

награждаване на изявените

възпитаници и учители на

СУ „Йордан Йовков“, гр. Тутракан

Събитието ще се проведе на

29.06.2023г., от 17:30 часа,

в НЧ „Н. Й. Вапцаров – 1873г.“

Бинарен урок по български език и литература и информационни технологии

На 19 юни 2023 г. в класната стая на 8.а клас се проведе бинарен урок, резултат от екипната работа между учителя по български език и литература – г-жа Стоянова и учителя по информационни технологии – г-жа Манчева.

Подрастващите се затрудняват да формулират правилно, точно и ясно изказа си, когато е необходимо да представят и защитят дигитален продукт. Те бързо се ориентират в използването на дигиталните приложения, за да създадат уеб сайт, но трябваше да получат подкрепа и насоки, относно презентирането на своя дигитален продукт. Спазвайки учебното съдържание по български език, осмокласниците бяха предизвикани да създадат и изпратят електронно писмо, в което да опишат съдържанието на своя уеб сайт и да се мотивират за избраната от тях тема.

Урокът имаше и още една поставена цел, която е в пряко отношение към иновативния предмет „Уеб програмиране“ и проекта „Успехът ни обича“- включването на колеги от педагогическата общност за прилагане на елементи от иновацията в пряката си урочна работа.

Дипломиране на Випуск 2023

На 16 юни 2023 год., в Обреден дом, гр. Тутракан зрелостниците на Средно училище „Йордан Йовков“ получиха своите дипломи. Г-жа Атанасова – директор на училището отправи своите поздравления за постигнатия успех на Държавните зрелостни изпити. Випускът е с резултат над средния за страната и областта, като по български език и литература се нарежда на трето място в областта.

На събитието присъстваха учители и родители, като за доброто настроение се погрижиха бъдещите третокласници, с ръководител г-жа Анелия Христова.

към албума…

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.