Месец на професиите

На 27.05.2024 г. се състоя награждаването на възпитаниците на СУ „Йордан Йовков“, гр. Тутракан- начален етап както следва: 1. а клас с кл. ръководител г- жа Д. Кръстева и учител ГЦОУД г- жа Св. Николова, 3.а клас с кл. ръководител г- жа Р. Младенова и учител ГЦОУД г- жа Р. Цанева и 4.а клас с кл. ръководител г- жа С. Станкова от г- жа Пламена Боева, кариерен консултант в „Кариерен център“, гр. Силистра.

Учениците участваха в обявения от тях: „Месец на професиите“, като се превъплътиха в „Малки изследователи на професии“ и представиха по атрактивен и интерактивен начин избраните от тях професии. 1. а клас представиха видеоклипове заснети с помощта на техните родители- полицай, капитан на кораб, хигиенист, изпълнителен директор на фирма и кмет на село, 3.а клас взеха участие с групов видеоклип, разказвайки за професията: „Биолог“ в биологичната база в местността Калимок, а 4.а клас разказаха с групов видеоклип за професията- техник лесовъд.

За учениците бяха подготвени много награди и изненади!

Емоция, смях и добро настроение породено от добре свършената съвместна дейност между институциите!

До нови творчески срещи!

Информацията предостави : Мария-Луиза Христова -педагогически съветник

снимки…

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.