ITZnaiko+

Седмокласниците Диана Друмева, Петя Димитрова и Габриела Иванова са ученици класирани във втория кръг на Националното състезание ИТ Знайко+. Те ще продължат своето участие в състезанието, което ще се проведе от 27.04 до 29.04.2012 г. в гр. Велико Търново.

  ИТ Знайко+ е състезание, на което ученици от пети до седми клас се състезават в съответните възрастови групи. Учениците демонстрират знанията си за работа с информационни технологии, като ги приложат при решаване на конкретни тематични задачи. Уменията, които притежават учениците се придобиват в рамките на задължителната подготовка в часовете по информационни технологии.

В първият кръг на състезанието участваха Георги Горанов, Наталия Манчева, Ралица Акпунарлиева от шести клас, Христиана Раева и Петя Димитрова от седми клас.

За вторият кръг на състезанието училището бе избрано за домакин.Участниците разработиха своите проекти в компютърния кабинет в училище и ги изпратиха на организаторите по електронен път. Единадесет бяха участниците във втория кръг на състезанието:

от шести клас

Толга Кантаров, Георги Горанов, Александрина Морарова, Николай Акпунарлиев, Наталия Манчева и Ралица Акпунарлиева

от седми клас

Елина Димитрова, Петя Димитрова, Дияна Друмева, Габриела Иванова и Михаел Минчев.

За повече информация: http://dgklazz.net/

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.