Дипломиране на учениците от Випуск 2014

diplomi12adiplomi12bdiplomi12vНа официална церемония бяха връчени дипломите на учениците от Випуск 2014. В Обреден дом, град Тутракан на 20 юни г-жа Златарова поздрави с постигнатите резултати дипломантите. Гости на събитието бяха г-н Стефанов, кмет на Община-Тутракан и г-жа Станкова, директор на Дирекция „Хуманитарни дейности“.

Отличници на випуска са: Еслин Каранасуф, Иван Ганев, Толга Юсню, Стоил Златаров, Магдалена Ангелова, Тодор Войнов, Елица Тодорова, Мурат Молла, Кирилка Томова, Ванина Неделчева, Радина Радославова, Ерол Кочан, Милена Пеева, Даяна Акпунарлиева, Борислав Балканджиев.

На Държавните зрелостни изпити Еслин Каранасуф и Иван Ганев получават пълни отлични оценки /100 точки/ по математика. Този резултат и още две отлични оценки определят училището ни на първо място в областта.

Средният успех по Български език и литература от ДЗИ е добър (4,15), а общия среден успех за втория изпит от ДЗИ е добър (4,34). Тринадесет са отличните оценки по Български език и литература, три са отличните оценки по География и икономика и три са отличните оценки по Английски език. Така СОУ „Йордан Йовков“ е на трето място след Математическата гимназия и Езиковата гимназия в гр. Силистра /за паралелки с прием само след седми клас/ по Български език и литература и на четвърто място след Математическата гимназия и Езиковата гимназия в гр. Силистра и Средно общообразователното училище в гр. Главиница по География и икономика.

Повече снимки:

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.