Откриване на учебната 2017/2018 година

Родители и гости уважиха началото на учебната 2017/2018 година. Учителите посрещнаха своите възпитаници с трепет и вълнение. В първите крачки, по пътя на познанието, на първокласниците помогнаха г-жа Младенова и г-жа Славова, г-жа Христова и г-жа Куцарова. Последния първи учебен ден в училище посрещнаха учениците от 12-ти клас заедно с класните ръководители г-жа Николова и г-жа Тодорова. Тържествената част започна с поднасянето на венец пред паметника на Йордан Йовков, посрещане на училищното знаме и вдигане на националния флаг. Водещи бяха Гергана и Галена от 9б клас под ръководството на г-жа Търпанова. Звънливите гласчета на децата от „Слънчева усмивка“ чухме в изпълнението на популярни песни, под ръководството на г-жа Бальовска.

Поздравителни слова произнесоха г-жа Калдарева – в. и. д. директор на СУ „Й. Йовков“ и г-жа Князова-Василева – заместник-кмет на Община – Тутракан. Откриването на учебната година уважиха с присъствието си г-жа Станкова – директор дирекция „Хуманитарни дейности“, председателя на Общински съвет – Тутракан – г-н Николов и г-н Дойнов – експерт към „Спорт, туризъм и младежки дейности“.

Успешна и ползотворна година ни пожела д-р Стефанов  – кмет на Община -Тутракан чрез своя поздравителен адрес.

С пожелание за всеотдайност, увереност и висок професионализъм на всички учители, упоритост и жажда за знания по пътя на успеха на учениците от СУ „Йордан Йовков“.

към албума…

 

Уважаеми ученици, родители и гости,

Каним Ви на откриването на новата учебна 2017/2018 година.

Тържеството ще се проведе на 15 септември, от 9:00 ч.,

в двора на Средно училище „Йордан Йовков“, гр. Тутракан.