Областния кръг на Националното състезание ITзнайко+ се проведе на 9 март 2013 год. Нашето училище беше едно от определените за домакин на състезанието.  Участниците бяха от 6 и 7 клас:

Даяна Златкова Тодорова – 6 клас

Ванина Валентинова Димитрова– 6 клас

Габриела Петрова Косулиева– 6 клас

Рахан Решад Рушид– 6 клас

Теодора Николова Атанасова– 6 клас

Неждат Невин Джефер– 7 клас

Наталия Валериева Манчева– 7 клас

Николай Добринов Акпунарлиев– 7 клас

Ралица Радостинова Акпунарлиева– 7 клас

Георги Николаев Горанов– 7 клас

Толга Юмитов Кантаров – 7 клас

Теодора Николова Атанасова е една от десетте спечелили правото да участва в областния кръг на състезанието без такса -правоучастие.  Тя участва в първия кръг на състезанието с презентация на тема „Пътешествие по света”.

 

По време на областния кръг на състезанието учениците трябваше да се справят с три основни задачи, като изработването на рисунка, създаването на таблица и диаграми, работа по проект на тема „Игрите”. В рамките на около час те трябваше да създадат текстов документ – разказ, стихотворение, грамота, поздравителна картичка или да приложат знанията си при изработването на презентация.

Изпратените от организаторите на състезанието сертификати за всеки участник бяха връчени на учениците в часа на класа от г-жа Н. Манчева и г-жа Е. Тодорова-старши учители по Информатика и информационни технологии.

Очакваме резултати! Класираните ще имат право да участват в последния кръг на състезанието.

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.