Международен ден на хората с увреждания

Под мотото „Заедно преодоляваме бариерите!“ премина денят в СУ „Йордан Йовков“. Учениците на допълнителна подкрепа заедно с ресурсните си учители, помощник учителя, социалния работник и педагогическия съветник с любезното съдействие на г- н Т. Асан, учител по физическо възпитание и спорт организираха баскетболен турнир. Всички участници в събитието показаха своите умения и спортен дух в областта на играта. Срещата беше емоционална и динамична, завърши с равен резултат!

Преди началото на спортната среща се проведе информационен бюлетин с учениците от двата пети класа, относно Международния ден на хората с увреждания – 03.12.2021 г.

През 2021 г. Спешъл Олимпикс България продължава глобалната кампания ПРИОБЩАВАНЕТО Е РЕВОЛЮЦИЯТА.

В периода 27 ноември – 06 декември 2021 година, Спешъл Олимпикс България в партньорство с Българската федерация по баскетбол и Националната баскетболна лига организират промоционална кампания в подкрепа на Европейската баскетболна седмица на Спешъл Олимпикс’2021. Нашата обща цел e да разширим достъпа до спорт за хората с интелектуални затруднения в България и да променим живота им чрез баскетбола.

снимки…

Информация: Мария-Луиза Христова – педагогически съветник

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.