Без цветя в първия учебен ден!

Скъпи родители, ръководството и екипът на Средно училище „Йордан Йовков“, гр. Тутракан Ви приканват да се включите в кампанията „Без цветя в първия учебен ден“, която организираме за трета поредна година по повод изпълнението на дейностите по проект „Обичам моето училище“. ????
Благодарение на Вашата отдаденост, съпричастност и отношение към училищния живот успяхме да реализираме и втората част от проекта.
През изминалите две години с Ваша помощ и с тази на всички граждани, приятели на нашето училище, събрахме близо 14 000 лв., които вложихме в подобряването на училищната материална база.
Всеки учител се радва, когато получи цветя от своите ученици – жест на внимание, на уважение, на обич. Ние, учителската общност на Средно училище „Йордан Йовков“, гр. Тутракан, се отказваме от това в името на нашата най – важна цел, а именно изграждането на комфортна и релаксираща учебна среда в училище. За нас най – големият признак на доверие и признателност е решението Ви децата Ви да получат своето образование и възпитание заедно с нас.

Скъпи родители, средствата, които сте предвидили за дарение, можете да оставите в определените за това кутии, поставени в двора на училището в първия учебен ден.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ученически съвет при СУ „Йордан Йовков“

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.