Ние – децата на Европа

„Ние децата на Европа“ – това бе мотото на днешния празник в СУ “Йордан Йовков“ гр. Тутракан, посветен на 9 май – Денят на Европа. Участници и организатори на мероприятието са: учениците от фен клуб „Work and travel“ по проекта „Твоят час“ с ръководител госпожа Севгинар Амза, ОЦИД – гр. Тутракан с ръководител госпожа Доротея Бальовска и учениците от 5 клас с ръководител госпожа Шанел Кантарова.

„Обединени в многообразието“ е девизът на ЕС. Днес ни обедини идеята Денят на Европа да се превърне в един детски празник, на който да представим песни и танци на различните европейски народи.

Приветствие към учениците отправиха госпожа Петя Василева – заместник кмет на Община Тутракан и ученикът от 12 клас Габриел Здравков Георгиев, изпълняващ длъжността директор в Деня на ученическото самоуправление.

В празника участваха със своите танци госпожа Елена Атанасова и нейните възпитаници, семейство Лазарови с участниците от Школата по модерни танци, за което им изказваме огромна благодарност.

Надяваме се, че успяхме да създадем весело настроение и много положителни емоции във всички, ученици, учители и гости.

Информацията предостави г-жа С. Амза – старши учител по география и икономика

към албума…

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.