Открит урок по математика

OU_matematika_2016На 26.02.2016 г. в СОУ „Йордан Йовков“, гр. Тутракан се проведе открит урок по математика на тема: „Екипната работа в часовете по ЗИП математика – обобщителен урок на раздел Делимост“. Гости на урока бяха г-жа К. Дженкова – старши експерт по математика, информатика и ИТ, г-жа П. Василева – зам. кмет на Община Тутракан, учители от цяла силистренска област – общините Силистра, Главиница, Зафирово, Нова Черна и Тутракан, ръководството на училището, учители от МО по математика и родители. Учениците от V“а“ клас под ръководството на старши учител Веселина Дякова се представиха блестящо. Развълнувани и притеснени учениците се отнесоха отговорно към поставените задачи на екипите, всеки един даде всичко от себе си за успеха на екипа. Урока имаше състезателен характер, за по-голяма мотивация. Компетентното жури в състав: г-жа Д. Неделчева – главен учител – гимназиален етап и преподавател по математика, г-жа М. Кирякова – главен учител – прогимназиален етап и преподавател по биология и здравно образование определиха победителите. Екипите бяха наградени от г-жа С. Златарова – Директор на СОУ „Йордан Йовков“. Учениците бяха изненадани и с други подаръци от Кмета на Община Тутракан, ученическия съвет на СОУ „Йордан Йовков“ и от родителите на учениците.

Старши учител В. Дякова и петокласниците благодарят на всички, които бяха съпричастни и помогнаха този урок да се превърне в един малък празник.

Още снимки…

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.