Награди и отлични резултати на „ITЗнайко+“

itznayko_IIIС награди за трето място, за оригинална идея и за презентиране се прибраха участниците в Националното състезание „ITЗнайко+“ – трети кръг. Това са учениците от пети клас – Даниела Христова и Диляра Рашидова, шестокласниците – Гюлнур Кяшиф и Илиян Павлинов, седмокласниците – Емилиян Славов и Денислав Маринов, осмокласниците – Даяна Тодорова, Габриела Косулиева и Теодора Николова. Третото място зае Денислав,  наградата и грамотата за оригинална идея получи Илиян, а отличното презентиране направи Диляра. Подготовката и подкрепата учениците получиха от г-жа Нели Манчева и г-жа Елена Тодорова. Учениците създадоха своите проекти на място в рамките на два часа, след което ги защитиха пред комисия.

Тази година Националното състезание се проведе в Пампорово от 15 май до 17 май.

Освен, че се потрудиха, участниците се забавляваха с прекрасните аниматори, запознаха се със състезатели от други градове, стреляха с лък, работиха в екипи при създаването на макети на IT- града на бъдещето. На дискотеката в края на деня се проведе карнавал на цветовете – който може да пее и танцува, сцената беше за него. За кулминация на вечерта организаторите на състезанието направиха вълнуваща заря.

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.