9 май – Ден на ученическото самоуправление

В Деня на ученическото самоуправление, който се проведе на 8 май 2015 год. ученици заеха местата на ръководните длъжности в училището, на хигиенистите, на фелдшера, на общия работник. Ученици преподаваха в часовете на предпочитаните от тях предмети.

samoupravlenie2015Кой, кого замести?

Нора Димитрова и Християна Раева от 10б клас заеха длъжността на директора. Помощник директори: Александра Иванова, Елена Чорбаджиева от 10б клас, Мариела Тодорова от 11б клас и Мелис Юсуф от 10а клас. Длъжността на педагогическия съветник предпочетоха учениците Мариета Иванова от 9а клас и Арзу Исмаил от 8б клас. В този ден на читателите в библиотеката предоставяха книги учениците Стела Вичева от 5а клас и Димитричка Чобанова от 11б клас. С различни по вид документи се справяха учениците Теодора Бойчева от 9б клас и Омина Стойкова от 10а клас като завеждащи административната служба. Севил Ниази от 11б клас и Айгюл Сюлюман от 10а клас предпочетоха да помогнат на пострадалите в медицинския кабинет. Общи работници: Стефан Караджов и Тунай Ибрям от 9а клас. За чистотата в училище се погрижиха Яница Христова, Ебру Кемал, Айкут Али – 10а клас; Росен Акпунарлиев – 10в клас;Севгинай Радков, Юзгян Сабри, Йозджан Ерхан Тарак, Йозджан Марем от 9а клас.

повече снимки…

 

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.