IT Знайковци

 Приключи третия кръг на Националното състезание по информационни технологии “ITЗнайко +”. Даяна Тодорова, Теодора Атанасова, Рахан Рушид, Наталия Манчева, Николай Акпунарлиев, Ралица Акпунарлиева и Толга Кантаров са учениците, които показаха възможностите си при реализирането и защитата на своите проекти. Темите, по които работиха бяха „Митове и легенди” и „Защитени и изчезващи видове”.

Учениците имаха възможност и да се забавляват. Руми, Мария и Иван са аниматорите, които през останалото свободно време забавляваха участниците. Във вечерта на талантите „Като две капки вода”, Ралица и Теодора изпяха своите любими песни. През деня имаха възможност да се пробват в скалното катерене по статична стена, да се спуснат над езерото с тролей. В последния ден организаторите доц. Румяна Папанчева и доц. Красимира Димитрова наградиха състезателите, всеки получи сертификат за своето участие и предметна награда. Наталия беше удостоена с грамота за оригинална идея.

Неусетно изминаха дните от 17 май до 19 май 2013 год. в комплекс „Момина крепост”, гр. Велико Търново. Благодарим на организаторите за незабравимото и емоционално състезание.

 Ръководители на групата-състезатели от 6 и 7 клас са г-жа Н. Манчева и  г-жа Е. Тодорова.

https://www.facebook.com/photo.php?v=470919106312321&set=vb.100001827078374&type=2&theater

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.