Млад огнеборец

 Отборът „Млад огнеборец” при СОУ „Й. Йовков” е победител в състезателните игри организирани от районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – гр. Тутракан съвместно с Община Тутракан.

На 19.04.2013 год. в спортната база на СОУ „Христо Ботев” заедно с другите два отбора на СОУ „Хр. Ботев”, гр. Тутракан и ОУ „ Н. Вапцаров”, с. Листец, общ. Главиница участниците показаха възможностите си в дисциплините: бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 м щафетно бягане с препятствие.

Отборът ни с ръководители г.жа Д. Иванова и г.жа В. Атанасова е с най-много събрани точки и се класира за областния кръг на състезанието „Млад огнеборец”, което ще се проведе в гр. Силистра.

Всички състезатели в районното състезание получиха медали и грамоти от г-жа Стефка Станкова – директор Дирекция „Хуманитарни дейности” в Община Тутракан и г-н Васил Дойнов- специалист „Спорт и туризъм” в Община Тутракан.

Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com. Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.